anterior | siguiente

Mediapro produeix el llargmetratge documental "BCN3D" dirigit per Manuel Huerga

09-07-2012 | por Manuel Huerga | noticias

Mediapro produeix el llargmetratge documental "BCN3D" dirigit per Manuel Huerga

Barcelona de cap a peus en un pla seqüència i en 3D, aquest és el plantejament ambiciós d’un fals documental creatiu que Mediapro roda actualment a la ciutat. Dirigit per Manuel Huerga i amb guió de Lluís Arcarazo, el rodatge de "BCN3D" ha recollit aquest cap de setmana dues de les grans cites de la ciutat: la concentració de 15.000 motos Harley Davidson que van recórrer el centre i el festival Grec.

Manuel Huerga disposa per a "BCN3D" dels mitjans tècnics més avançats, com per exemple les càmeres xarxa EPIC (utilitzades per a superproduccions com "El hobbit" de Peter Jackson), la grua Technocrane, steadycams, Segway, helicòpters, spydercam o imatges generades per ordinador: tot un desplegament sense precedents a Espanya per aconseguir unes imatges espectaculars.

"BCN3D" es beneficia dels darrers avenços tecnològics en imatge digital estereoscòpica, així como en tècniques transmèdia, perquè el projecte tingui un impacte no només a la gran pantalla, sinó també a televisió, internet, xarxes socials, mòbils i, fins i tot, videojocs, realitat augmentada o l’arribada al públic a través de mitjans físics més tradicionals (el llibre de la pel·lícula amb fotografies 3D o la pel·lícula em format 3DBluRay).

Mediapro ha apostat per la innovació i la tecnologia en la indústria audiovisual: va ser pionera en l’adopció de l’alta definició a Europa, i és avui en dia reconeguda com a una de les empreses líders en HD.

Trailer Pepe & Rubianes
Estreno: 23-12-2011

Últimos proyectos

banner

banner

banner

banner

banner

banner

banner

banner

banner

Todo (mapa web)

banner

Cuentas 2.0

Archivo del blog

Suscripción

Tu email (by FeedBurner)

Manuel Huerga


Enlaces externos recomendados


© 2005-2015, Manuel Huerga | by Permanent | gráfica Bloomdesign.biz | este website usa SPIP